Първоначално публикувано от soldier
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 145-146, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщениеМного благодаря колега, оказа се найстина предният капак. Слезнах го проверя (отворих го и затворих) пуснах алармата и до сега гък не е казала. Следващият въпрос ми е как го регулира ?
Comment
-
Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщение...А регулировката трябва да е от гумените тампони на който ляга да се навиват и развиват166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщениеПо-лесно ще регулира бутончето на алармата."Вятър замита стъпките ни - първо страстите, после времето ни поглъща."
Alfa Romeo 145 1.3 '95
Comment
-
Първоначално публикувано от mdterziev Покажи съобщениеТочно, не се изразих правилно. Това направих и аз.Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщениеМоже ли да обясните по-простичко за това бутонче, как се регулира? Не трябва ли да имам упътване на алармата за тази нястройка ? Извинявам се, че съм така любопитен, но предпочитам да си оправа тази аларма а не да слагам друга...Обикновено бутончетата са на резба и могат да се местят нагоре/надолу. Целта е да се задейства чак след отварянето на капака, а не да подава фалшиви сигнали при открехнат капак, или още по-лошо - при неравности и вибрации.
В книжката на алармата няма да намериш нищо по въпроса.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеРегулира се по височинаОбикновено бутончетата са на резба и могат да се местят нагоре/надолу. Целта е да се задейства чак след отварянето на капака, а не да подава фалшиви сигнали при открехнат капак, или още по-лошо - при неравности и вибрации.
В книжката на алармата няма да намериш нищо по въпроса.Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
Comment
-
Моето е между фаровете, леко в дясно, представлява една метална "пишчица", около 1-2 см.Както каза и tonov е на резба и трябва да го регулираш. Сигурен съм, че ще се справиш и сам, но ако имаш трудности отиди при първия алармаджия, дето ти се изпречи и за 1 минута си готов."Вятър замита стъпките ни - първо страстите, после времето ни поглъща."
Alfa Romeo 145 1.3 '95
Comment
-
Първоначално публикувано от mdterziev Покажи съобщениеМоето е между фаровете, леко в дясно, представлява една метална "пишчица", около 1-2 см.Както каза и tonov е на резба и трябва да го регулираш. Сигурен съм, че ще се справиш и сам, но ако имаш трудности отиди при първия алармаджия, дето ти се изпречи и за 1 минута си готов.Благодаря за съдеиствието на всички!
Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
Comment
-
Първоначално публикувано от mdterziev Покажи съобщениеС много, ама много яко дърпане. И внимавай да не си строшиш огледалото за задно...)
AR 145 QV '97
Comment
Comment